יום שלישי, 22 בדצמבר 2015

שניצל תירס בפנקו שום

שניצל תירס HOME MADE הרבה יותר זול ובריא. בעלי שיחיה הפסיק לאכול בשר/עוף ולאחרונה וויתר גם על דגים.
לא פשוט בכלל!!! אסור לו קטניות ..ועוד המון איסורים אחרים. הכנתי שניצל תירס ויצא מעולה!!
תנסו זה טעים וקל להכנה.


מצרכים ל-15 יח' בגודל בינוני

לבלילה
4 תפוחי אדמה מבושלים
1 קופסת תירס (360 גר') מסונן מנוזלים
2 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כורכום
3 כפות פירורי לחם
3/4 כוס קמח תופח (חד פעמית לשתייה קרה)

לציפוי
2 ביצים
100 גר' פנקו בטעם שום(או פירורי לחם)

אופן ההכנה

1. קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד לריכוך,מועכים לפירה חלק ומצננים היטב.
2. מוסיפים תירס,קמח,פירורי לחם,ביצים,מלח,פלפל,וכורכום ומערבבים היטב את הבלילה.
3. מעבירים למקרר להתייצבות לשעה לפחות.
4.שמים את הביצים בצלחת עמוקה וטורפים אותן,את הפנקו (או פירורי לחם)מניחים בצלחת שטוחה.
5. יוצרים קציצה שטוחה בכף היד ,עם היד השנייה מעצבים לעיגול ומורחים בביצה ולאחר מכן בפירורי פנקו.(אם העיסה         דביקה אפשר להרטיב את הידיים לפני).
6. בשלב הזה אפשר לסדר בתבנית ולהעביר להקפאה עד לשימוש.
7. מניחים בתבנית עם נייר אפייה משומן מעט ואופים ב-200 מעלות כ-20 עד להזהבה.



אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...