יום שישי, 4 בדצמבר 2015

תבשיל גרונות הודו ושעועית לבנה

התבשיל הטעים הזה שמור לי לבעלי ולבני האמצעי ...כל השאר מסרבים בתוקף!!גם כי הם לא אוהבים עוף/הודו וכל מה שקשור אליו,וגם המראה של גרונות הודו מעלה אסוציאציות לא משהו!!אז כשבא לי שיחה "צפופה"עם אלדר אני מכינה
את התבשיל הזה.



מצרכים
500 גר' שעועית לבנה קפואה /3 כוסות מושרות יום לפני
2 גרונות הודו חתוכים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום שלמים
1 כף אריסה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
1 כפית כמון
1 כף מלח
קופסת עגבניות חתוכות  מאיכות טובה (mutti)
3 כפות שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כוסות מים
 אופן ההכנה
מבשלים את הגרונות בסיר עם מים כשעה /עד לריכוך ומסננים.
מחממים שמן זית ומטגנים בצל  עד להזהבה כ-10 דקות, מוסיפים שום מערבבים ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים מים,עגבניות ,פפריקה,מלח,כמון,פלפל שחור גרוס, ואריסה מערבבים עד לרתיחה מבשלים כרבע שעה.
מוסיפים את הגרונות והשעועית ומבשלים כשעה אם יש צורך מוסיפים מים ומתקנים תיבול.



אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...