דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך אוקטובר 11, 2015

פיצה פיצוץ והמון מחמאות!!!

אימא!!!אין על הפיצות שלך וזאת הטעימה שאכלתי!!!טוב נו השקעתי קצת... לקבל מחמאה מאלמוג כאילו קיבלתי מחמאה מהשף "חיים כהן" הוא אנין טעם וחייבים לדייק במתכונים ...


מצרכים לבצק:
1.5 כוס - קמח תופח
1/2 כפית - מלח
100 מ"ל - מים חמים
5 כפות - שמן זית

לרוטב
2 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 קופסת עגבניות חתוכות
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח
1 פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה
5 עלי בזיליקום

לפיזור מעל הרוטב
פטריות שמפיניון,גבינה בולגרית במליחות מעודנת,ארטישוק
גבינה צהובה,אמנטל מגוררת,טונה בשמן,ובצל סגול.

אופן ההכנה

לרוטב
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים בצל ומזהיבים מעט.
מוסיפים את העגבניות ורסק ומתבלים ,מערבבים מבשלים כ-20 דקות.
מוסיפים עלי בזיליקום מצננים.

לבצק
מנפים את הקמח ,מוסיפים את יתר המצרכים, מערבבים היטב מגלגלים לכדור ומרדדים את הבצק לגודל תבנית אפייה.
מורחים רוטב עגבניות,מסדרים את התוספות,גבינה בולגרית,אמנטל,ארטישוק משומר,פטריות שמפיניון,טונה,ובצל סגול.
מפזרים גבינה צהובה מגורדת,אופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות).

פטיפורים שוקולד קראנץ

פטיפורים על בסיס קראנץ ,שכבות של פצפוצי אורז,ממרח לוטוס,חמאת בוטנים ושוקולד.


פטיפורים קראנצ' פצפוצים וממרח לוטוס לכ-36 פטיפורים בתבניות סיליקון קטנות 200 גר' שוקולד חלב 1 כפית שמן קנולה 3 כפות ממרח לוטוס 3 כפות דבש 3 כפות חלב 2 כוסות פצפוצי אורז(כוס חד פעמית) אופן ההכנה ממסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל בהדרגה, מערבבים היטב לקרם אחיד, יוצקים לתבנית שיכסה את הקרקעית של כל שקע ומעבירים למקפיא ל-10 דקות. לקראנצ'- ממסים ממרח לוטוס ודבש למשך מספר שניות במיקרוגל עד לקבלת תערובת רכה. מוסיפים חלב ומערבבים היטב, מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים. מוציאים את התבניות מהמקרר וממלאים עד למעלה, מחליקים ומהדקים בעזרת האצבעות מחזירים למקפיא לשעה. מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר או בהקפאה.  
מתכון מס'2 פוטיפורים חמאת בוטנים ושוקולד כ-36 יחידות שכבה ראשונה 200 גר' שוקולד מריר/לבן 2 כפות שמן קנולה שכבה שנייה 150 גר' חמאת בוטנים 100 גר' חמאה 2 כפות דבש 100 פירורי ביסקוויטים שכבה ראשונה- ממסים שוקולד ושמן במיקרוגל מערבבים היטב. שכבה שנייה- שמים בסיר חמאת בוטנים,חמאה ודבש מבשלים  עד לאיחוד, מוסיפים ביסקוויטים ומערבב…