יום שישי, 22 בינואר 2016

פרגיות ופטריות בבצק פילאס

במקום להגיש את המנה בפיתה מגישים את המנה עטופה בבצק פילאס



מצרכים לתבנית עגולה 26

1 חבילה בצק פילאס
7 פרגיות קטנות חתוכות לקוביות
3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות
3 פטריות פורטבלו חתוכים לקוביות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית צ'ילי גרוס
3 כפות שמן זית

1 ביצה למריחה
מעט שומשום

אופן ההכנה
1. מפשירים בצק פילאס במקרר יום קודם.
2. מחממים שמן ומטגנים בצל עד להשחמה כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.
3. מוסיפים את הפרגיות ומתבלים במלח,פלפל,כמון,פפריקה,צ'ילי מוסיפים את הפטריות ומערבבים
    תוך כדי ערבוב כ-5 דקות.
4.מעברים את התבשיל לתבנית,פותחים את הבצק וחותכים עיגול גדול מעט מרוחב התבנית.
5. מניחים את הבצק מעל התבנית ודוחפים את שוליו לתוך הדפנות.
6.חורצים בעזרת סכין חדה את הבצק,מורחים ביצה טרופה ושומשום.
7. אופים כ-40 דקות ב-180 מעלות עד שמזהיב.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...