יום שני, 25 בינואר 2016

עוגיות מייפל ממרח לוטוס



מצרכים
100 גרם (חצי כוס) סוכר
50 מ"ל (1/4 כוס) שמן
חלמון ביצה
40 גרם (3 כפות) מייפל
1/2 כפית תמצית וניל
קורט מלח
3 גרם (3/4 כפית) קינמון טחון
140 גרם (כוס) קמח
2 גרם (1/2 כפית) סודה לשתייה
סוכר לגלגול העוגיות
ממרח לוטוס
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה טורפים יחד סוכר, שמן וחלמון עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים מייפל, וניל, מלח, וקינמון וטורפים לתערובת אחידה.
4. מנפים פנימה קמח וסודה לשתייה ומקפלים בעזרת לקקן עד שמתקבל בצק אחיד וטיפה דביק.
5. בידיים מעט רטובות מגלגלים עוגיות, טובלים בסוכר ומצפים מכל הכיוונים.
6. מסדרים את העוגיות על גבי התבנית במרווחים ואופים במשך כ-10 דקות עד שהן משתטחות
   נסדקות מעט ומתייצבות בשוליים (אך עדיין מעט רכות במרכז).
7. מצננים את העוגיות לחלוטין
8. מורחים ממרח לוטוס ומצמידים


***המתכון של נטלי לוין עם שינויים קלים

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...