יום שישי, 29 בינואר 2016

פטיפור גנאש שוקולד תפוז

קיבלתי "שפופרת שוקולד השחר בטעם תפוז" להתנסות, שילוב שוקולד ותפוז עובד מצוין ביחד ומתאים לעונת החורף. השפופרת עומדת על הראש ומבטיחה ניצול מקסימלי של הממרח האהוב. הכנתי פטיפורים מגנאש שוקולד השחר תפוז במילוי ריבת חלב וריבת תות home made שילוב טעמים מעניין וטעים.



זילוף עם שוקולד השחר בטעם תפוז
                                                     


מצרכים ל-36 פטיפורים

גנאש שוקולד תפוז
100 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו חתוך לקוביות
100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
3 כפות שוקולד השחר בטעם תפוז

למילוי
ריבת חלב
ריבת תות

תבניות מסיליקון
אבקת נצנץ

אופן ההכנה
בקערה ממסים שוקולד מריר,שמנת מתוקה,ממרח שוקולד תפוז במיקרוגל בהדרגה עד לאיחוד החומרים, מערבבים היטב.
מעבירים לתבניות מסיליקון בכל מיני צורות כחצי גובה,מכניסים למקפיא כחצי שעה.
מוציאים מהמקפיא ממלאים עם רבע כפית ריבת חלב/ריבת תות ומסיימים  עם גנאש שוקולד תפוז.
מחזירים למקפיא ל-4 שעות לפחות,מגישים ומתענגים.


***גילוי נאות הפריט ניתן לסקירה
                                                   

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...