יום שני, 1 בפברואר 2016

חטיף טים טאם בגרסה הטבעונית

 


עוגיות הקרמל של "מן" במתכון טבעוני מנצח
"מן" מגישה:
Tim-Tam טבעוני
חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות, מגישה מתכון מיוחד לחטיף הטים-טאם המוכר והאהוב, המבוסס על ופל משני ביסקוויטים שביניהם קרם ובציפוי שוקולד, בגרסה טבעונית. גרסה ביתית נפלאה לחטיף טים-טאם, בשילוב עוגיות הקרמל החדשות של "מן". תענוג מענג לקטנים ולגדולים, להגשה באירוח או כחטיף לצד שתיה חמה.
מצרכים (לכ- 28 יחידות):
1 חב' עוגיות בטעם קרמל של "מן"
100 גר' שוקולד מריר (או שוקולד "חלב" טבעוני)
4 כפות שמן קוקוס
כוס א. סוכר
כף שטוחה אבקת קקאו
2 כפות גדושות אבקת שוקולית
לציפוי:
200 גר' שוקולד מריר או  "חלב" פרווה
½ כוס שמן קוקוס
כף קרם קוקוס




אופן ההכנה:
מכינים את המילוי: ממסים את השוקולד עם שמן הקוקוס לקרם חלק. מצננים לטמפ' החדר 
תוך כדי ערבוב מידי פעם בכדי שלא יתקשה.
מעבירים לקערת מערבל ומוסיפים את אבקת הסוכר,שוקולית והקקאו ומקציפים עד 
שהתערובת אחידה וצבעה מתבהר מעט.
מוציאים את העוגיות מהאריזה ומסדרים על משטח כאשר צידן השטוח מופנה כלפי מעלה. 
על מחצית מהעוגיות מניחים כפית גדושה מן המילוי, ניתן להיעזר בשקית זילוף.
מכסים את העוגיות בעוגייה נוספת ומועכים מעט בכדי שהמילוי יתפזר באופן אחיד בין 2 העוגיות.
מעבירים את העוגיות להקפאה ועוברים להכין את הציפוי.
ממסים יחד את כל חומרי הציפוי לקרם חלק ומבריק.
מניחים את העוגיות על רשת שמונחת מעל קערה נקייה שתאסוף את שאריות הציפוי. יוצקים
בזהירות את הציפוי מעל העוגיות. מקפידים לצפות את כל צידי העוגייה. מנערים מעט את 
הרשת בכדי להיפטר מעודפי השוקולד ומחזירים את העוגיות להקפאה של כ 5 דקות.
בינתיים אוספים מהקערה את שאריות הציפוי וממיסים שוב לתערובת חלקה.
מוציאים את העוגיות מהקפאה ומניחים אותן בזהירות הפוכות מעל הרשת, כאשר החלק 
שלא מצופה מופנה כלפי מעלה. חוזרים שוב על פעולת הציפוי.
מקפיאי שוב את העוגיות ומאחסנים אותן בקופסא אטומה במקפיא/מקרר עד ההגשה.
מומלץ להפשיר את העוגיות כחצי שעה לפני האכילה.

צילום: ניסים בן כהן
המתכון הופק בשיתוף יוספה בן כהן- yovegan- ייעוץ קולינרי טבעוני.



אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...