יום חמישי, 11 בפברואר 2016

עוגת פרג ואגוזים

עוגת פרג בחושה, רכה ועשירה...עם קוקוס,שוקולד צ'יפס,אגוזים,וקרם בטעם שוקולד.


 


אפשר גם ככה




מצרכים לתבנית מס' 24

6 ביצים מופרדות בגודל L

100 גר' פרג טחון טרי(טחון במקום)

100 גר' קוקוס

1 כוס שבבי שוקולד צ'יפס

1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

1 כוס קמח תופח (140 גר')

1 שקית אבקת אפייה

2 שקיות סוכר וניל

1 כוס סוכר (200 גר')

1 כוס מיץ תפוזים (כוס חד פעמית שתיה קרה)

1/2 כוס שמן קנולה (חד פעמית שתיה קרה)

לציפוי:

1 מיכל שמנת מתוקה 38%

1 כוס חלב (חד פעמי לשתיה קרה)

1 אינסטנט בטעם וניל

מעט אגוזי ברס



הוראות הכנה:

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה.

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב (לא קשה), מנמיכים את המיקסר לדרגה הנמוכה

ביותר, ממשיכים להקציף ומוסיפים את החלמונים בהדרגה.

לאחר מכן מוסיפים את השמן וממשיכים לערבל בעדינות לתערובת אחידה.

מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים ובסופו של התהליך את מיץ התפוזים.

מעבירים לתבנית אפייה ואופים בחום של 170 מעלות כ-50 דק' מצננים היטב.

להכנת הציפוי:

מקציפים שמנת מתוקה,אינסטנט וניל וחלב לקצפת יציבה.

להרכבת העוגה:
ממלאים שקית זילוף עם צנתר משונן ומקשטים סביב.
מפזרים אגוזי ברס.


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...