יום שישי, 12 בפברואר 2016

עוגת ביסקוויטים קרם קפה ושוקולד לבן

לא בכדי יש לי המון מתכוני עוגות ביסקוויטים.כשלא מתחשק לי,וקשה לי,וממש הצטברו פרודוקטים במזווה ...אז מכינים עוגת ביסקוויטים.ואם זה לא מספיק אז במסע הקניות הקבוע מצאתי אינסטנט בטעמים חדשים,קפה,שוקולד לבן, ומה מתאים יותר להכנת עוגת ביסקוויטים? עוגה לעצלנים כבר אמרנו?10 דקות מוכן....תכינו כפיות!!!!
  
   

מצרכים תבנית חד פעמית בינונית
500 גר' ביסקוויטים פתי בר(עבים) 
1 אינסטנט קפה
1 אינסטנט שוקולד לבן (הוספתי מעט פצפוצי שוקולד)
2 שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב (חד פעמי לשתייה קרה)
50 גר' שוקולד לבן
50 גר' שוקולד מריר
1 כוס אספרסו/נס קפה בלי חלב
2 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
מניחים ביסקוויטים בשכבה הראשונה,  ומרטיבים מעט אספרסו בכפית.
מקציפים אינסטנט שוקולד לבן, שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, לקצפת יציבה.
מורחים על השכבה השנייה, מסיימים עם הקרם שמנת ושוקולד לבן.
ממסים בנפרד שוקולד לבן  וכף שמן עד לתערובת חלקה.
ממסים שוקולד מריר וכף שמן מזלפים את שניהם מעל (כמו בתמונה).








אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...