יום שבת, 12 במרץ 2016

מיקס סלט ירוק וקרוטונים לצד רוטב יוגורט וקשקבל

לרגל ימי הקיץ החמים, מגישה "עינת תעשיות מזון", המתמחה בייצור קרוטונים, פירורי לחם, כריכים וסלטים טריים ומוכנים, מתכון לסלט ירוק ופריך במיוחד עם קרוטונים אפויים לסלט בתיבול ביתי של אוסם (מבית "עינת תעשיות מזון"). הקרוטונים בתיבול ביתי ועדין, משתלבים נהדר עם רוטב היוגורט, ויוצרים סלט המתאים כתוספת לארוחה או כארוחה קלילה. בתיאבון!


מצרכים (ל- 2 סועדים):
לסלט
1/2 חבילה קרוטונים אפויים בתיבול ביתי אסם (180 גר' בחבילה)
3-4 עלי בצל ירוק
1 ראש חסה קטנה
1 כוס תערובת חמוציות, צימוקים, אגוזי מלך טבעיים
2-3 כפות גרגירי תירס מתוק
1/2 כפית מלח גס
1/4 כפית פלפל שחור אנגלי טחון
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת

לרוטב יוגורט
1 גביע יוגורט טבעי 3% (200 גר')
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק
1 כף גרידת לימון
1 כף סילאן
1 כף לימון
1 כפית שמן זית
1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:
להכנת הרוטב: במעבד מזון מערבבים את כל החומרים: יוגורט,גבינה, בצל, שמן, גרידת לימון ומלח עד לקבלת מרקם אחיד.
חותכים את החסה לרצועות דקות כמו גם את עלי הבצל הירוק לעיגולים קטנים.
מרכיבים את המנה:
בכלי שקוף, עורמים שכבות של קרוטונים, חסה, צימוקים, אגוזים, חמוציות,
תירס ובצל ירוק.
מגישים לצד הסלט את המתבל או מזלפים מעל.






צילום וסטיילינג: יולה זובירצקי

המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend.




















אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...