יום שני, 14 במרץ 2016

זוקיני ממולא בשר ברוטב עגבניות

בעוד הקישוא הוא בעל קליפה בצבע ירוק בהיר והוא עגלגל משהו, הזוקיני, הוא בעל קליפה בצבע ירוק כהה. מבחינת טעם, הזוקיני אולי טיפה יותר מוצק מהקישוא, וזאת הסיבה שאני מעדיפה זוקיני ממולא כי הוא שורד את הבישול הארוך בכבוד!! 



מצרכים
10 זוקיני
750 גר' בשר בקר טחון
צרור כוסברה
2 בצלים קצוצים
1 קופסת עגבניות מרוסקות (mutti)
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כורכום
2 כפיות מלח(1 לבשר)
1 כפית פלפל לבן
1 כפית ראס אל חנות
3 גבעולי כרפס קצוץ דק


אופן ההכנה

טוחנים במעבד מזון בצל(אחד) וכוסברה ,מוסיפים לבשר.
מתבלים במלח,כורכום,פלפל לבן,וראס אל חנות. מערבבים ומניחים בצד עד להכנת הזוקיני.
חותכים זוקיני לפרוסות באורך 4 ס"מ מרוקנים מהתוכן ושומרים בצד.
ממלאים את הזוקיני בבשר.
מטגנים בצל עד להזהבה ,מוסיפים כרפס מערבבים .מוסיפים את העגבניות,פפריקה מתוקה, חריפה ומלח.
מערבבים היטב ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מניחים את התוכן ומעל את הזוקיני הממולאים,מבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לספיגת הנוזלים.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...