יום שלישי, 15 במרץ 2016

פרגית עם בצלי שאלוט ותפוחי אדמה

עושים סדר במקרר מה שנכנס ראשון יוצא ראשון ומטופל בהתאם. אז יש לנו 5 פרגיות קטנות שנותרו בתבנית ועוד בצלי שאלוט ותפוחי אדמה קטנטנים בישלתי ארוחה ב-10 דקות עבודה וטעמים נפלאים.






מצרכים ל-5 סועדים

5 פרגיות קטנות פרוסות לרצועות
6 בצלי שאלוט (שניים פרוסים)
20 תפוחי אדמה קטנטנים שלמים או 4 בינוניים חתוכים לקוביות
3 שיני שום
1 פלפל צ'ילי אדום פרוס
3 גבעולי סלרי קצוץ עם העלים
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן קנולה


אופן הכנה
בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את רצועות הבצלצלים,מוסיפים גם את
הבצלצלים השלמים ומערבבים עם כף עץ.מוסיפים סלרי,פלפל צ'ילי מתבלים ומערבבים
מוסיפים שתי כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מניחים את הפרגיות מבשלים 10 דקות ומוסיפים תפוחי אדמה מביאים לרתיחה,מנמיחים
ומבשלים כשעה.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...