יום שישי, 25 במרץ 2016

סלט פסטה קר וחברים

כשאלמוג מודיע לי "אימא אני מגיע עם חברים אל תשתגעי ..."בקטנה"..אני שואלת כמה?שניים!!סבבה
"בקטנה".ואז מתחיל מחול השדים אני אכין סלטים,קרים/חמים,גבינות,בורקסים גבינה ובטטה,טפנד זיתים,חמוצים,חצילים,קלויים,ירקות ומטבלים....וזהו!!!ואני אומרת לא משנה אחד שניים שלושה או עשרה אנחנו משתגעים!!!! העיקר שהם מבסוטים וקיבלתי מלאן נשיקות מאלמוגי!!


 
         מתכון לחצילים קלויים ומתובלים בתנור-http://yafchuk.blogspot.co.il/2015/10/blog-post_16.html

בצק פילו במילוי גבינה ובטטה
בצק במילוי מנגולד ומוצרלה-http://yafchuk.blogspot.co.il/2016/03/blog-post_26.html
  • מצרכים ל-6 מנות
  • כ-20 עגבניות שרי 
  • 3 פלפל גמבה אדומים קלויים
  • 400 גרם פסטה ביסלי
  • כ-25 זיתי קלמטה, חצויים
  • חופן עלי בזיליקום
  • 1/2 בצל סגול, פרוס ומופרד לטבעות
  • 1/2-1/4 כוס שמן זית
  • 4 כפות מיץ לימון
  • 5 שיני שום כתוש
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כדורי גבינת מוצרלה
  • 250 גרם גבינה בולגרית, מגוררת בפומפייה גסה
  • נבטי חמניות

אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
חוצים את עגבניות השרי ומניחים אותן בתבנית כשצידן החתוך פונה כלפי מעלה. מזלפים עליהן
מעט שמן זית ומתבלים במלח ובפלפל. שמים בתבנית גם את הפלפלים.
קולים את הפלפלים והעגבניות במשך כ-30 דקות, עד שהפלפלים מתרככים וקליפתם
משחימה והעגבניות משחימות בשוליים.
מיד לאחר שמוציאים את הירקות מהתנור מעבירים את הפלפלים החמים לקופסה אטומה ומניחים
להם להצטנן (הקירור בקופסה יהפוך את הקילוף שלהם לקל יותר). לאחר שהפלפלים הצטננו מקלפים אותם,
מנקים מזרעים וחותכים לרצועות.
http://yafchuk.blogspot.co.il/2016/03/blog-post_25.html
בזמן שהפלפלים והעגבניות בתנור מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים. 
מערבבים בקערה את כל המרכיבים, למעט גבינה בולגרית וכדורי מוצרלה.
מפזרים על הסלט את הגבינות ונבטי חמניות מעל.


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...