יום שבת, 26 במרץ 2016

משולשי בצק שמרים במילוי מנגולד ומוצרלה





מצרכים ל-24 משולשים
1/2  קילו' קמח רגיל
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
1/4 כוס שמן (כוס חד פעמית שתייה קרה)
2 כוסות מים פושרים  (חד פעמית לשתייה קרה) 

מלית
2 חבילות עלי מנגולד קצוץ דק עם הגבעולים
1 בצל קצוץ דק
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית צ'ילי חריף
1כפית מלח
1 כפית פלפל שחור רוס
1/4 כפית כמון
1/2 לימון סחוט
מוצרלה של גד בסגנון איטלקי חתוכה לקוביות



אופן ההכנה
במערבל עם וו לישה שמים קמח מנופה,שמרים,וסוכר ומערבבים מעט.
מוסיפים מלח ומים עפ"י הצורך ומערבלים כ-5 דקות. מוסיפים שמן וממשיכים לערבל עד לקבלת כדור בצק אחיד וחלק.
מתפיחים עד להכפלת הנפח כשעה בערך.
מורידים נפח ומתפיחים עוד חצי שעה(לקבלת לחמניות אווריריות וקלות).
מחלקם את הבצק ל-24 כדורים ,פותחים  ומרדדים מעט עם היד מורחים את המלית ומניחים קוביית מוצרלה,סוגרים כמו אוזן המן ומניחים בתבנית הפוך על הצד שסגרנו.
מחוררים עם מזלג,מורחים  ביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.

הכנת המלית
מעבירים את המנגולד לסיר עמוק עם מים עד לכיסוי ומביאים לרתיחה.
מבשלים עד לריכוך כרבע שעה,מסננים מנוזלים.
מטגנים בצל עד להזהבה מוסיפים את עלי המנגולד מתבלים מערבבים היטב,מבשלים כ-5 דקות.
מסננים מנוזלים ומצננים.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...