יום ראשון, 6 במרץ 2016

כפכפי שומשום



מצרכים ל-60 יחידות
3 כוסות שומשום
3 ביצים גדולות
2 כוסות קמח (כוס חד פעמית)
אופן ההכנה
לערבב להניח בצד כ-20 דקות.
לרדד דק לקרוץ ריבועים קטנים לקחת קצה אחד עם קצה מקביל  ולהדק היטב.
להניח בתבנית לייבוש כשעתיים.
לטגן בשמן עמוק להניח בנייר סופג.
לסירופ
2-1/2 כוסות סוכר
1-1/4 מים
2 כפות  מיץ לימון
 אופן ההכנה
לבשל את הסירופ והמים עד לרתיחה להנמיך להבה להוסיף לימון ולבשל עוד כ-10.
לטבול את כפכפי השומשום להעביר לקופסה אטומה.
ניתן להקפיא כחודש .

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...