יום רביעי, 13 באפריל 2016

שניצל בקראסט פיסטוק

משדרגים את חזה העוף בציפוי פריך של פיסטוק פירורי לחם גסים טימין שומשום ושום




מצרכים ל-5 חזות עוף

1 כוס פירורי לחם גסים
1 כוס פיסטוק (לא קלוי ללא מלח)
3 שיני שום כתוש
3 עלי טימין טרי
מלח
פלפל גרוס
שמן לטיגון

לציפוי
2 ביצים
מלח
פלפל

אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את הפיסטוק,שום,וטימין לטחינה גסה,מוסיפים
פירורי לחם מלח פלפל ומערבבים.
מערבבים בקערה את הביצים , מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וטובלים בנוזל את חזות העוף, משני הצדדים.
לאחר מכן, מצפים את חזות העוף בשכבה נדיבה מתערובת הקראסט עם הפיסטוק מניחים במגש.
מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים עד להזהבה.

*להגשה עם פתיתים או פירה עפ"י בחירתכם

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...