יום חמישי, 28 באפריל 2016

קציצות בקר במילוי חצילים

חצילים ...אין על חצילים בכל צורה בסלטים בתבשילים אוהבת אותם מאוד למזלי גם בני המשפחה מאוד אוהבים.
והפעם מלאתי קציצות בקר עם חצילים קלויים טיגנתי מעט ואז לתוך רוטב עגבניות עשיר בטעם...מה שחסר לי זה חלה לטבול את כל הרוטב הטעים הזה.


מצרכים לקציצות
500 גר' בשר בקר טחון
בצל בינוני קצוץ דק
ביצה בגודל L
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
3 שיני שום פרוסים
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כפית ראס אל חנות
1/2 כפית כורכום
2 חצילים בינוניים קלויים קלופים וקצוצים דק
4 כפות שמן קנולה לטיגון


לרוטב
3 כפות שמן
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
4 שיני שום חתוך לפרוסות
1 כף אריסה פיקנטית
1 קופסת עגבניות מרוסקות של mutti
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית סוכר
1כפית מלח
חופן כוסברה
מעט נענע

אופן הכנת הקציצות
להעביר את כל המצרכים לקציצות לקערה לערבב היטב להכניס לחצי שעה למקרר.
לקחת ולשטח קציצה בגודל בינוני ולמלא מתערובת החצילים,לסגור ולהניח במגש עד לטיגון.(אם נשאר חציל מוסיפים לתבשיל).

לחמם שמן בסיר רחב ולטגן את הקציצות כשלוש דקות מכל צד,להניח על נייר סופג.

אופן הכנת הרוטב
בסיר רחב לחמם שמן ,להוסיף תבלינים ,אריסה, ושום לערבב כ-3 דקות.
להוסיף עגבניות מרוסקות ושתי כוסות מים, לערבב היטב ולהביא לרתיחה כ-15 דקות.
להוסיף את הקציצות ולבשל כחצי שעה. להוסיף כוסברה ,נענע ,וחצילים מעל ולבשל עוד כ-10 דקות.





***רצוי לזלף מעל עם טחינה


















אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...