יום שלישי, 26 באפריל 2016

בורקס מצה וגבינה בולגרית


מצרכים
6 מצות
200 גר` גבינה בולגרית
10 יח` עירית
פלפל שחור גרוס
1 ביצה
מעט שומשום

אופן ההכנה
טובלים את המצות במים כשתי דקות ומוציאים.
מניחים על מגבת מטבח סופגים את הנוזלים(משאירים על המגבת).
מערבבים את הגבינה,עירית קצוצה, ופלפל שחור.
מניחים כף מהתערובת מקפלים את המצות פנימה ומסובבים עם המגבת("סוחטים").
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה.


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...