יום שבת, 7 במאי 2016

עוגת מוס שמנת וגבינה

את העוגה הנפלאה הזאת לקחתי מהדף של בנות קרמשניט אילנה ונירית המוכשרות!!! מכאן הן משתפות באהבה את כל המתכונים וכולם מוצלחים כדאי לכם לנסות!!!העוגה מתאימה לפסח ולכל ימות השנה!!


מצרכים
לבסיס
5 ביצים שלמות בגודל L
3 כפות סוכר
כפית נס קפה רגיל
4 כפות שמן קנולה
1 פודינג שוקולד
כף קקאו
1 שקית סוכר וניל

מתחילים בערבול הביצים יחד עם סוכר וסוכר וניל עד לקבלת תערובת תפוחה מאוד , כעשר דקות מורידים את מהירות המערבל ומוסיפים שמן
מערבבים קפה קקאו ופודינג יחד ומוסיפים באיטיות, הפודינג הוא ה״קמח״ בעוגה לא לערבל יותר מדי כדי לא לפגוע באווריריות הבלילה.
משמנים תבנית קפיצית מספר 26
יוצקים את הבלילה ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 25 דקות
למלית
מקציפים
2 שמנת מתוקה = 500 מ״ל
וחצי כוס סוכר עד שמתחיל להסמיך
מוסיפים
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת חמוצה
3 כפות גבינה לבנה 5%
מקציפים היטב עד קבלת קצפת יציבה מניחים בצד.
מוציאים את העוגה ומרטיבים בחצי כוס מים רותחים עם כפית רום.
את הקרם מעבירים לשקית זילוף עושים חור גדול ומתחילים לזלף כדורים על התחתית
סיימתם קומה אחת זלפו עוד אחת ( מזלפים כדורים על הבסיס ושכבה שנייה של כדורים בין המרווחים של השורה הראשונה)

מכינים גנאש

100 גרם שוקולד מריר וחצי שמנת מתוקה ויוצקים על הכדורים
מצננים ולפני הפריסה מפזרים קוקוס על הגנאש.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...