יום ראשון, 12 ביוני 2016

לזניה רביולי ברוטב עגבניות

 
    כמו בכל שנה אני מתלבטת מה להכין ויותר חשוב כמה???תכנונים לחוד ומעשים לחוד...מה שבטוח 
הכנתי "מעט" כי היינו בהרכב מצומצם וקיצרתי תהליכים. הכנתי פסטה עם פירורי לחם וצנוברים, בייגלה ממולא בריקוטה,קיש פטריות,קניתי רביולי גבינה ושידכתי עם רוטב עגבניות מעט גבינות שהיו במקרר והמנה קצרה המון מחמאות.


  
מצרכים לתבנית פיירקס 12*25
30 יח' רביולי גבינה מוכן (באיכות טובה)
400 גר' עגבניות מרוסקות של mutti
250 גר' גבינת קוטג' 5%
חצי קופסה (125 גר')גבינה 9%
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום כתוש
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
עלי בזיליקום
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף סוכר
50 גר' פרמזן מגורד

אופן ההכנה
מטגנים בצל עד להזהבה קלה,מוסיפים שום מערבבים.
מוסיפים את העגבניות מתבלים בפפריקה,מלח,פלפל עלי בזיליקום קצוצים מערבבים
היטב ומבשלים כ-10 דקות.
מסדרים בתבנית 1/3 מרוטב העגבניות,חצי כמות רביולי גבינה,מעל חצי כמות הגבינות ממשיכים כך
עוד פעם, מסייימים עם רוטב עגבניות מעל פרמזן.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.



אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...