יום שלישי, 19 ביולי 2016

עוגת מייפל אגוזים


                                                      עם שמנת חמוצה
                                              ⬇
            עם מיץ תפוזים            






מצרכים לתבנית מס' 24
4 ביצים בגודל L
2 שקיות סוכר וניל
1 שמנת חמוצה 9% (200 מ"ל) או מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כוסות קמח תופח (280 גר')
כוס סוכר לבן (כוס חד פעמית שתייה חמה)
חצי כוס שמן (כוס חד פעמית שתייה חמה)
קורט מלח
50 גר' אגוזי מלך
2 כפות דבש או סוכר חום
1 כף קינמון
חצי כוס מייפל או אבקת סוכר


אופן ההכנה
לחמם תנור ל-180
במיקסר עם וו גיטרה להקציף ביצים, סוכר לבן ,מלח,וסוכר וניל עד לקבלת
תערובת בהירה ותפוחה.
להוסיף שמן בזרם דק תוך ערבוב איטי, להוסיף שמנת חמוצה או מיץ תפוזים לערבב.
לנפות ולהוסיף קמח תופח לערבב מעט, עד לאיחוד החומרים.
לצקת לתבנית חצי מכמות הבלילה לפזר סביב אגוזי מלך,דבש,וקינמון.
לצקת את יתרת הבלילה וליישר את החלק העליון.
לאפות כ-40 דקות ב-180 מעלות

מוציאים מהתנור ומייד מוזגים על העוגה סירופ מייפל בנדיבות.

או לוקחים שבלונה ומפדרים באבקת סוכר.


בהמון אהבה♥♥

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...