יום חמישי, 18 באוגוסט 2016

פולים בלימון ושאטה



 מצרכים ל-4 מנות
500 גרם פולים קפואים
3 פלפל שאטה יבש
4 שיני שום קלופים וחתוכים לפרוסות
1 כף אריסה פיקנטית
1 כף לימון כבוש
1 כפית מלח 
1/2 כפית פלפל גרוס
1/4 כוס שמן קנולה (אפר שמן זית)
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל לבן
1 לימון פרוס עם הקליפה
1 גמבה קטנה פרוסה לרצועות
צרור כוסברה

אופן ההכנה
בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים שום,ותבלינים מערבבים כ-2 דקות. 
מוסיפים רבע כוס מים,פלפל שאטה,לימון כבוש,וגמבה ומערבים,ומבשלים כ-5 דקות. 
מוסיפים את הפולים וכוס מים ומבשלים עד ספיגת הנוזלים,אם יש צורך מתקנים תיבול,מוסיפים פרוסות לימון וכוסברה וממשיכים לנשל עוד 10 דקות.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...