יום רביעי, 14 בספטמבר 2016

ספגטי ברוטב אנשובי וברוקולי

אם לא בא לכם לעמוד במטבח שעות בחום יולי אוגוסט מול כיריים לוהטות...המנה הזאת בדיוק בשבילכם. ב-15 דקות תקבלו מנה טעימה ומשביעה!!! מצרכים איכותיים לא פחות חשוב!!!



מצרכים ל-4 מנות
חצי חבילה ספגטי דק
400 גר' ברוקולי טרי או קפוא 
1 פלפל צ'ילי חריף
4 חתיכות אנשובי
4 שיני שום כתוש
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
עלי רוזמרין קצוץ דק
מיץ מלימון שלם
פרמזן

אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח ובמקביל מכינים את הרוטב.
חולטים את הברוקולי במים חמים עד לריכוך חלקי. מסננים היטב ומייבשים חותכים לרצועות.
מחממים שמן זית במחבת רחבה מוסיפים פלפל צ'ילי,אנשובי,רוזמרין ומערבבים היטב מפוררים את האנשובי.
מוסיפים שום ומתבלים במעט מלח(האנשובי מלוח -זהירות!!)ופלפל.
מוסיפים ברוקולי ומטגנים מכל צדדיו כ-5 דקות.
מוסיפים מהסיר את הפסטה עם מעט מי פסטה ומבשלים עוד שתי דקות.
מפזרים פרמזן מעל.


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...