יום חמישי, 20 באוקטובר 2016

בניצה מאפה פילו וגבינות בולגרי מסורתי






 בניצה -מאפה בולגרי מסורתי עשוי מבצק פילו וגבינות יוגורט וביצים רצוי  לאכול אותו חם!!!רצוי להשתמש בגבינות קשות ומלוחות ויוגורט או שמנת  לבישול כתחליף עפ"י בחירתכם. סלט ירקות ליד ואתם מסודרים!!



מצרכים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ או מרובעת חד פעמית בינונית
1 חבילת עלי פילו (מעדנות)
2 יוגורט 3% (400 מ"ל)
200 גר' גבינה בולגרית 5%
1 כפית פלפל שחור
3 ביצים בגודל L
פירורי לחם
1/4 כוס שמן קנולה או חמאה מומסת
1 ביצה למריחה

אופן ההכנה
מערבבים בקערה את היוגורט,ביצים שלמות,פלפל שחור.
משמנים את התבנית במעט שמן ומניחים עלה פילו,מורחים את חלקו העליון מפזרים מעט פירורי לחם.
לוקחים עלה פילו קורעים ל-3 ומקמטים,מניחים מעל לעלה הראשון. 
יוצקים כרבע מהבלילה על העלים ומפזרים גבינה בולגרית,חוזרים על הפעולה שוב. בסיום מניחים עלי פילו משמנים מעט מורחים ביצה ופירורי לחם.
אופים ב-180 מעלות כחצי שעה.

***רצוי לחמם בתנור אפייה 

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...