יום שלישי, 25 באוקטובר 2016

אגרול חזה עוף וירקות

"אחרי החגים"כבר כאן מתחילים לאכול נכון ובזמן ועדיף להתחיל עם ירקות  והרבה!!!הכנתי מנה אסייתית בקלי קלות עם מצרכים זמינים טעימים ועם מעט קלוריות!!







מצרכים:
10 דפי סיגר מרוקאי
מעט שמן

למילוי:
2 ס"מ ג'ינג'ר
2 שיני שום קצוץ דק
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1 גזר קלוף חתוך לרצועות דקות
1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות
1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
1 חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
1/2 פלפל צ'ילי חתוך לפרוסות
3 כפות שמן זית
2-3 כפות רוטב סויה
כפית סוכר
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
מיץ מליים או לימון אחד


"דבק" לאגרול:
כף קמח
2 כפות מים

אופן הכנה:
מכינים את המילוי:
שמים את השמן במחבת רחבה או ווק וכשהוא חם מטגנים בו את השום, ג'ינג'ר והעוף במשך כדקה. מוסיפים פנימה גזר,פלפל צ'ילי, גמבה, כרוב ובצל סגול, ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את הסויה, הסוכר ומיץ ליים או לימון אחד ומערבבים היטב.
מכינים דבק שידביק את האגרול - מערבבים בקערה קטנה כף קמח עם 2 כפות מים.
מניחים את הצד החלק של הבצק על משטח העבודה, שמים תלולית מילוי בחלק הקרוב ומתחילים בקיפול. מקפלים פנימה משני הצדדים ומגלגלים צמוד.
מדביקים את קצה הבצק עם הדבק-קמח ומניחים בתבנית.
מורחים עם מברשת מעט שמן על האגרול ואופים ב-190 מעלות כחצי שעה עד שמזהיב.


****ערכים תזונתיים-http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/8255

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...