יום חמישי, 10 בנובמבר 2016

עוגת קרמבו חגיגית

  
    יום הולדת 26 לאלמוג אני בלחץ!!!איזה עוגה?? כמה ממתקים יהיו בתוכה ואיזה??בעדיפות הכי מעודכנים בשוק!!בדקתי חקרתי .....ומסקנות הושגו במהרה עוגת מוס עם המון ממתקים!!!בדיוק הגיעה הודעה מ- Leaders לפעילות מתוקה מאוד ,ומשלוח עם המוןןן שוקולד!!! התאים לי!!!הכנתי את עוגת קרמבו מהאתר"רגע מתוק" כאן .יש עוד המון מתכונים לכל מיני אירועים מיוחדים כנסו ותהנו!!הכנתי את העוגה לפי המתכון באתר עם מעט שינויים הכפלתי כמויות והוספתי המון ממתקים וכיתוב עם שבלונה.



מצרכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ

לעוגת שוקולד:

150 מ"ל שמן

200 גרם סוכר

קורט מלח

4 ביצים L

4 כפות חלב

200 גרם קמח

60 גרם קקאו

2 כפיות אבקת אפייה

100 גרם שוקולד חלב קצוץ

לקרם וניל:

750 מ"ל שמנת מתוקה 38%

1 קופסה אינסטנט פודינג וניל

1 כפית תמצית וניל

3 כפות אבקת סוכר

לקרם שוקולד:

100 גרם שוקולד מריר

125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה

לקישוט:


ממתקים לפי בחירתכם

אופן ההכנה:

עוגת שוקולד: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.

בקערה גדולה טורפים יחד שמן, סוכר, מלח, ביצים וחלב עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.

קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת. מערבבים בעדינות לפיזור אחיד.

יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון.

אופים במשך 20-25 דקות או עד שעוגת השוקולד מתייצבת וקיסם הננעץ במרכזה יוצא עם פירורים לחים.

מצננים לחלוטין לפני הוספת הקרם.

קרם וניל: בקערת מיקסר שמים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, תמצית וניל ואבקת סוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.

מניחים שקף סביב התבנית ויוצקים את הקרם על גבי עוגת השוקולד ומיישרים את החלק העליון באמצעות פלטה או קלף.מצננים לחלוטין במקפיא כ-4 שעות לפחות.

קרם שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.

יוצקים את ציפוי השוקולד עם כפית על גבי שכבת קרם הוניל.

מצננים את העוגה לפחות 2-3 שעות במקרר.

מקשטים בזילופי קצפת או ממתקים לפי בחירתכם על גבי ציפוי השוקולד (לאחר שהתייצב).

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...