דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך דצמבר 3, 2016

חזה עוף *אפוי* ממולא בריבת בצל עטוף בדוריטוס חמוץ מתוק-במטבח עם אלמוג

זוכרים את הבן שלי אלמוג המוכשר? הוא מאוד אוהב לבשל ולאפות!!שימו לב מה הוא מבשל בדירת סטודנטים עם מטבח קטנטן וכיריים חשמליות. והיום לארוחת צהרים בדירת הסטודנטים: חזה עוף אפוי ממולא בריבת בצל שהוכנה על כיריים חשמליות ותוספת פתיתים עם חומוס וגזר.




מצרכים:
ריבת בצל -
4 בצלים גדולים
4 כפות סוכר
1 כוס יין אדום
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 כפות שמן

אופן הכנה:
מחממים שמן במחבת ומאדים את הבצל במשך 5 דק'.
מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים במשך חצי שעה תוך כדי ערבוב עד למרקם הרצוי ולצמצום הנוזלים.

מצרכים לחזה עוף:
12 חתיכות חזה עוף בעובי בינוני
3 ביצים L
1 כוס קמח קוסמין( או כל קמח אחר)
3 שקיות דוריטוס( ניתן לעטוף את חזה העוף עם חטיפים נוספים וטעמים נוספים כמו דוריטוס גריל, תפוצ'יפס מקסיקני, ביסלי על כל טעמיו וכו')


אופן ההכנה:
מכינים 3 קערות -
1. כוס קמח
2. שוברים 3 ביצים ומערבבים אותן
3. אחד מהחטיפים( כשיגמר נפתח חטיף חדש ונרוקן אותו לקערה)

חשוב* - רק לאחר שריבת הבצל התקררה נשתמש בה, כך שרצוי להכניס אותה יום לפני או לפחות שעה לפני הכנת החזה עוף.

-לוקחים חתיכת חזה עוף ולאורכה יוצקים כף מריבת הבצל…