יום שני, 30 בינואר 2017

סלמון ברוטב סילאן

 
    ארוחת צהריים מהירה חצי שעה גג והנאה מובטחת,תכינו סלט בורגול המתכון כאן עם ירקות בצד ואתם מסודרים!!


   
מצרכים ל-4 מנות
4 פרוסות נתחי פילה סלמון
3-4 כפות סוכר חום כהה
4 כפות שמן זית
3 כפות רוטב סויה (מופחת נתרן)
3 שיני שום כתושות
כפית שמן שומשום (לא חובה)
מיץ מחצי לימון
2 כפות מים
3 כפות סילאן
מעט מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מערבבים את כל המרכיבים (לא כולל הסלמון) בקערית, עד שהסוכר נמס.
מניחים את נתחי הסלמון עם העור כלפי מטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה יוצקים את הרוטב והופכים את הדגים לכל הכיוונים, כך שיצופו כולם ברוטב. מחזירים אותם למצב בו העור כלפי מטה.
אופים 15-20 דקות, עד שצבע הסלמון הופך לכתום אטום. כדי שיהיה מזוגג כראוי, כדאי לפתוח את התנור כל 5 דקות ולהרטיב את הדגים ברוטב.


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...