יום רביעי, 22 במרץ 2017

פאי מנגולד וקצ'קבל



            פאי עם עלי מנגולד טריים גבינות פטה,קצ'קבל,על בצק פריך.

מצרכים לתבנית מס' 24
לבצק
2 כוסות קמח רגיל
150 גרם חמאה קרה
חצי כפית מלח
1 חלמון ביצה בגודל L
2 כפות מים קרים

מלית
1/2 גביע קוטג`5%
100 גר` קשקבל
4 גבעולי מנגולד בלי החלק הלבן קצוץ דק
100 גר` פטה עיזים 16%
2 פטריות פורטבלו חתוכות לפרוסות
1/4 כפית מלח
1 קופסה שמנת לבישול 15%
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט

ביצה טרופה להברשה

אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מעבדים במעבד מזון את כל החומרים בפולסים קצרים עד שהבצק הופך פירורי. מהדקים בידיים את הבצק לדפנות ולתחתית של תבנית, מיישרים את שולי הקלתית בסכין, דוקרים במזלג ומקפיאים עד להרכבה.
מהבצק שנותר מכינים רצועות ומניחים מעל לפאי.
מעבירים את המלית (ללא פטריות)לסיר מערבבים,מתבלים ומבשלים כ-10 דקות,מצננים.
מעבירים את המלית לבצק מניחים את הפטריות החתוכות סביב הפאי ואת הרצועות מעל,מברישים את הרצועות בביצה טרופה ומכניסים לתנור לאפייה
כ--30 דקות.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...