יום שלישי, 18 באפריל 2017

סהרוני שקדים



                      עוגיות פריכות עם חמאה ושקדים טחונים שאי אפשר להפסיק לנשנש מהן
 


מצרכים ל-80 סהרונים
150 גרם חמאה רכה (להוציא מהמקרר רבע שעה לפני)
100 גרם אבקת סוכר
2 כוסות (280 גרם) קמח רגיל
100 גרם שקדים טחונים גס
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
1 ביצה בגודל L
2 כפות עראק

לקישוט:
אבקת סוכר


אופן הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
מערבלים חמאה ואבקת סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית-בינונית כ-5 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה.
מוסיפים את השקדים,קמח מנופה,אבקת אפיה,ביצה,ועראק ומערבלים כדקה עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
יוצרים כדורים בקוטר 1/2 2 ס"מ, מגלגלים לגליל בקוטר 1 ס"מ ומקפלים לסהרון.
מניחים בתבניות.
אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהעוגיות זהובות. מצננים היטב.
זורים מעל אבקת סוכר בנדיבות.


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...