יום ראשון, 9 באפריל 2017

כדורי שוקולד בסטייל




מצרכים ל-30 יח'
150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 ביצים
חצי סוכר חום
1 כף תמצית וניל
קורט מלח
1 כף אבקת קקאו
150 גרם שקדים טחונים

אופן ההכנה
 מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
שמים את השוקולד והחמאה בכלי מתאים ומחממים במיקרוגל בהפסקות (בודקים ומערבבים כל 30 שניות), עד שהשוקולד נמס ונוצר קרם מבריק. מצננים.
בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים עם הסוכר, הווניל והמלח. מנפים פנימה את הקקאו ומערבבים בעדינות.
מוסיפים את קרם השוקולד לבלילת הביצים ומערבבים בעדינות לעיסה אחידה. מוסיפים את השקדים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול. יוצקים לתבנית, משטחים ואופים כ-25 דקות עד שנוצר קרום עליון שחום... מצננים.

מערבבים בידיים רטובות מגלגלים כדורים בגודל בינוני. מגלגלים כל כדור בסוכריות צבעוניות או קוקוס . מניחים במנזט'ים ושומרים במקרר.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...