יום שלישי, 27 ביוני 2017

לביבות כרובית ותירס


 
    לביבות כרובית פריכות בתוספת גרגרי תירס מתפצפץ בפה בתוספת סלט חצילים עגבניות ופלפל חריף...המתכון כאן



מצרכים ל-20 לביבות
1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים
300 גרם תירס מקופסא
2 ביצים
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס קמח תופח (כוס חד פעמית שתייה קרה)
מעט כוסברה קצוצה דק
1/4 ליטר שמן קנולה לטיגון


אופן ההכנה
מעבירים לסיר את פרחי הכרובית מבשלים עד לריכוך. מבשלים את גרעיני התירס כ-10 דקות בסיר נפרד. מסננים את הכרובית והתירס ומצננים כ-5 דקות.
מועכים את הכרובית במזלג שיישארו מעט חתיכות נגיסות.
מוסיפים את הביצים ,הקמח,מלח,פלפל שחור ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ויציבה.
מחממים שמן חצי גובהה בסיר רחב.
לוקחים מעט מהתערובת עם כף, מניחים בעדינות בסיר ומטגנים עד להשחמה.
(לא נוגעים בלביבה עד שהיא מתייצבת שלא תתפרק) הופכים לצד השני ממשיכים לטגן ומוציאים
לנייר סופג.

****לסלט חצילים ,עגבניות ופלפל חריף כנסו לכאן

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...