יום ראשון, 2 ביולי 2017

עוגיות חמאה במילוי שוקולד

עוגיות חמאה פריכות ממולאות בשוקולד חמאת בוטנים של -REESE'S





מצרכים ל-50 עוגיות
50 יח' שוקולד רייזיס או קליק בטעמים
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
75 גרם אבקת סוכר
1 חלמון
200 גרם קמח תופח
1/4 כפית מלח
75 גרם שקדים טחונים דק
1 כפית תמצית וניל
2 כפות מים קרים
אבקת סוכר לפיזור


אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה עם אבקת סוכר, וחלמון עד לקבלת מסה קרמית תפוחה ובהירה.
מוסיפים תמצית וניל ,קמח ,שקדים ומלח לתערובת החמאה ומערבלים עד לאיחוד(לא יותר מדי).
אם חסרים נוזלים ,מוסיפים מים.
צובטים מהבצק חתיכה בגודל עגבניית שרי, משטחים מעט מכניסים שוקולד
וסוגרים לכדור.
לוחצים וחורצים עם מזלג סביב, מניחים בתבנית אפיה.
אופים בחום 160 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר.




****אפשר להחליף את השוקולד רייזיס במטבעות שוקולד/קליק בטעמים

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...