דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יוני 23, 2017

רולדה שכבות שוקולד וניל

מי לא אוהב רולדה מלאה קרם בטעמים קרם שוקולד או שוקולד לבן??לכל אלה שממש קשה לגלגל,      למלא לסגור, לצפות בקרם,מצאתי פתרון יעיל ומהיר. תכינו רולדות בטעם שאתם אוהבים,אין צורך לגלגל תמרחו קרם       שאתם אוהבים תניחו אחד על השני (יש הסבר מפורט בהמשך)וסיימתם!!!אפשר להוסיף תותים בין השכבות או כל פרי       אחר שאתם אוהבים.



מתאים לתבנית של תנור סטנדרטי מצרכים לרולדה אחת
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
2 כפות קורנפלור
1 כף שמן
קליפת מגוררת מתפוז
שתי מליות שוקולד ווניל
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל צרפתי
1 אינסטנט שוקולד מריר
2 כוסות חלב
לזילוף
50 גר' שוקולד מריר מומס במיקרו
50 גר' שוקולד לבן מומס במיקרו
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-170 מעלות
משמנים תבנית מרפדים בנייר אפייה ומשמנים גם אותו.
מקציפים ביצים, סוכר, ותמצית וניל עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה במשך 7 דקות.
מוסיפים קמח,אבקת אפיה,גרידת תפוז,וקורנפלור ומערבלים לאט עד לאיחוד החומרים מוסיפים שמן ומערבבים מעט.
משטחים את התערובת בתבנית ואופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהעוגה זהובה.
מכינים נייר אפייה חדש מפזרי…