יום רביעי, 14 בפברואר 2018

בראוניז שוקולד ג'לי פירות יער

   
    בראוניז אישי עם הפתעה ג'לי פירות יער בפנים הכי מפנק שאני מכירה,המון שוקולד מתוק עם חמיצות קלה מפירות יער זה שילוב מנצח.




 


מצרכים ל-6 יחידות
לבראוניז:
150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
3 ביצים בגודל L
3/4 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
1/4 כפית מלח
2 כפות אבקת קקאו
100 גרם שקדים טחונים

מעט חמאה לשימון התבניות



למלית ג'לי פירות יער:
100 גרם פירות יער בטעם פטל ודובדבן
50 גרם סוכר
1/2 כוס מים
7 גרם ג'לטין

אופן הכנת בראוניז
-מחממים את התנור ל-170 מעלות,משמנים היטב בחמאה כוסות חד פעמיות אישיות בקוטר 10 ס"מ.
-שמים את השוקולד והחמאה בכלי מתאים ומחממים במיקרוגל בהפסקות (בודקים ומערבבים כל 30 שניות), עד שהשוקולד נמס ונוצר קרם מבריק. מצננים.
-בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים עם הסוכר, הווניל והמלח. מנפים פנימה את הקקאו ומערבבים בעדינות.
-מוסיפים את קרם השוקולד לבלילת הביצים ומערבבים בעדינות לעיסה אחידה. -מוסיפים את השקדים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול,יוצקים 3/4 גובהה לתבניות אישיות חד פעמיות.
-טומנים את הג'לי פירות יער.
-משטחים ואופים כ-20 דקות עד שנוצר קרום עליון,חשוב לשים לב לא לאפות יותר מדי.

מכינים ג'לי פירות יער:
-שמים בקלחת פירות יער וסוכר(אני השתמשתי בפטל ודובדבן קפוא)מבשלים עד להמסת הסוכר.

-ממסים את הג'לטין והמים במיקרו כ-30 שניות ,מצננים.
-מוסיפים לרוטב מערבבים,מסננים את הרוטב,מעבירים לתבנית סיליקון בכל מיני צורות(בחנויות מקס סטוק ראו דוגמא) מקפיאים.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...