יום שלישי, 20 בפברואר 2018

פסטה בולונז הכי טעים שיש





מצרכים
500 גרם בשר בקר טחון
1/3 כוס שמן זית
1 בצל קצוץ דק
3 גבעולי סלרי קצוצים דק
1 גזר קצוץ דק
פלפל צ'ילי אדום חריף קצוץ
4 שיני שום קצוצות
1 כף אורגנו יבש
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 קופסת עגבניות קצוצות של mutti
מלח
פלפל שחור טחון טרי
2 כוסות מים

חבילה של פסטה פנה


אופן ההכנה
1.בסיר רחב, מעל להבה בינונית, שמים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את האורגנו, השום, הבצל, הפלפל החריף, הגזר והסלרי ומאדים כ-10 דקות.
2. מוסיפים פנימה את הבשר ומטגנים עד שהבשר משחים, תוך כדי הטיגון מפוררים את הבשר.
3. מתבלים ומוסיפים לסיר את העגבניות ומערבבים 2-3 דקות,מביאים לרתיחה.
4. מוסיפים לסיר את המים, בודקים ומתקנים תיבול ומביאים שוב לרתיחה.
5. מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעתיים תוך ערבוב מדי פעם.
6. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן
7. יוצקים את הפסטה ומעל את תערובת הבשר, מערבבים ומגישים.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...