יום רביעי, 16 במאי 2018

טרטלטים -מגשי אירוח



את התחתיות לקישים מלוחים(יש גם מתוקים)האישיים הללו גיליתי בפעם הראשונה ,בחנות למוצרי אפייה שאני נוהגת לקנות את כל המליות המיוחדות,אביזרים ושוקולד איכותי. כשבא לי לקצר תהליכים ולעשות רושם,במיוחד למקרים שמתחשק להשקיע בתוכן או שלא ולצאת עם יצירה מרשימה במינימום  מאמץ.
ביום ההולדת של הנכד המדהים שלי אופירי הכנתי ארוחת בוקר חלבית עם קיש בטטה,קיש ברוקולי,סביח בפיתה אישית,טורטיות,המון סלטים ועוגת מספרים והבן שלי נורא רצה להזמין מגש עם טארטלטים מלוחים.
כששמעתי את המחיר החלטתי להכין בעצמי. קניתי מגש טארטלטים 24 יחידות ב-30 שקל והכנתי מליות מאבוקדו,גבינות וסלמון מעושן,סלט טונה יצא טעים וקל להכנה.




        

לטארטלטים
מלית אבוקדו
1 אבוקדו בינוני
2 כפות מיץ לימון
2 כפות גבינת שמנת
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
2 רצועות גמבה חתוכות לקוביות
נבטי בזיליקום
מלח

ההכנה
מעבירים את האבוקדו לקערה ומועכים היטב בעזרת מזלג
מוסיפים גבינה,גמבה,לימון, תבלינים ומערבבים היטב.
מעבירים לשק זילוף ואו כפית לטארטלטים מקשטים עם נבטי בזיליקום

מלית גבינה
גבינת שמנת 5% או 9%
מעט סומק
עירית קצוצה
סלמון מעושן חתוך לרצועות

ההכנה
מערבבים גבינה עם סומק,מעבירים לשקית זילוף או כפית ומזלפים לטארטלטים
מוסיפים רצועת סלמון ועירית מעל.

סלט טונה
1 קופסת תירס מסוננת מנוזלים לחלוטין
1 פלפל אדום קטן טרי חתוך לקוביות
1 קופסת נתחי טונה מסוננת מהשמן לחלוטין
2 מלפפונים קטנים חמוצים חתוכים לקוביות
פלפל שחור גרוס טרי
מיץ מחצי לימון

ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה
מערבבים ומגישים.

מיני פיתה סביח
30 מיני פיתות
חציל קלוי מתכון כאן
מלפפונים חמוצים(קטנים מאוד)
אריסה פיקנטית
7 ביצים קשות חתוכות ל-4 פרוסות
תפוחי אדמה מבושלים פרוסים
ממרח לימון כבוש

לטחינה
טחינה (1 כוס טחינה גולמית,2 שיני שם כתוש,3/4 מים קרים מאוד,מיץ מחצי לימון,מלח)


להגשה
בפיתה מסדרים את החצילים האפויים , מעל מורחים לימון כבוש ואריסה, ביצה,תפוחי אדמה ומלפפון חמוץ.
את הטחינה יוצקים מעל ומגישים.

סושי טורטיות גדולות
צנצנת פסטו
עלי בייבי
2 פלפלים אדומים גדולים כבושים חתוכים לרצועות
פרומעז עזים/בולגרית

ההכנה 
בטורטיות מורחים פסטו, מפזרים עלי בייבי,רצועות גמבה קלויה ופרוסת גבינה.
כורכים לגלילה מהודקת, מסירים פרוסה קטנה משני הקצוות ומסלקים אותם, ופורסים כל טורטייה לארבעה חלקים.



 ב ת י א ב ו ן




אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...