דלג לתוכן הראשי

עוגת וניל עסיסית


מצרכים

6 ביצים שלמות

1 כוס סוכר

3/4 כוס שמן קנולה

1 שמנת מתוקה 38%

2 כוסות קמח רגיל

1 כף אבקת אפיה

1  חב` אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס קוקוס


לשימון התבנית

10 גר ` חמאה רכה מאוד

2 כפות סוכר


אופן הכנה

מקציפים ביצים,וסוכר במהירות גבוהה כ-5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה,ובהירה,מוסיפים

את השמן בזרם דק .

מוסיפים את השמנת תוך כדי הקצפה מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את

הקמח,אבקת האפייה,אינסטנט וקוקוס מקציפים לאט עד קבלת תערובת אחידה(לא להקציף יתר על המידה)

משמנים את התבנית ביסודיות ומוסיפים סוכר למניעת הידבקות

אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות מצננים לחלוטין והופכים את העוגה על צלחת הגשה.