קנלוני תרד וגבינות


הרעיון להכנת המנה התחיל כשהכנתי בצק פילו במילוי תרד וגבינות ,נשארה כמות גדולה מהמלית
ולזרוק אין סיכוי!!בדקתי במזווה ומצאתי את הקנלוני,מה מתאים יותר עם גבינות ועוד כל מיני תוספות?? זה
קורה תמיד כשלא מתכננים יוצא הכי טעים.  במקרר היה ארטישוק משומר אז הוספתי לתרד ,טעמתי את המלית הוספתי רוטב עגבניות ואת התוצאה אתם רואים....יצא מעולה!!!!

 מצרכים לתבנית עגולה או בינונית חד פעמית
קופסת קנלוני
200 גר` עלי תרד
4 ראשי ארטישוק משומרים חתוכים לקוביות
1 בצל
200 גר` גבינה בולגרית במליחות
מעודנת
200 גר` גבינה טוב טעם
1 ביצה
2 כפות קמח
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן
200 גר' גבינה צהובה מגוררת

לרוטב עגבניות
1 קופסת עגבניות מרוסקות
3 שיני שום קצוץ דק
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
1. מניחים בסיר רחב מעט שמן ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את עלי התרד וראשי ארטישוק מערבבים מעט עד לריכוך,מצננים. 
2. מערבבים את הגבינות,ביצה,קמח ,מלח ,פלפל , התרד,ראשי ארטישוק לתערובת אחידה ממלאים את הקנלוני ומניחים בתבנית חסינת חום/חד פעמית בינונית .
3. בסיר שמים את העגבניות ומביאים לרתיחה מתבלים מערבבים ומבשלים עוד כרבע שעה מוזגים בזהירות את הרוטב על הקנלוני ומכסים בנייר כסף. 
4. אופים כ-20 דקות מורידים את הנייר כסף מפזרים גבינה צהובה ואופים עוד כ-10 דקות. 

תגובות

פוסטים פופולריים