דלג לתוכן הראשי

עוגיות טחינה בנגיעות הל


מצרכים ל-60 עוגיות
380 גר` קמח תופח                                                
1 כוס סוכר
1 כוס טחינה גולמית
200 גר` חמאה רכה חתוכה לקוביות
1/2 כפית הל טחון
1 כפית תמצית וניל
50 גר` שומשום
פיסטוק לקישוט

אופן ההכנה
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר למרקם אחיד.
מוסיפים את הטחינה ותמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
מנפים את הקמח, ומוסיפים לתערובת מעבדים רק עד לאיחוד החומרים ,מוסיפים הל טחון,
מעבירים למקרר לשעה לפחות.
מכינים צלוחית עם שומשום.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים כדורים טובלים בשומשום ומניחים פיסטוק מעל
אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות.

      ******יש להמתין לצינון מלא מאחר והעוגיות מאוד פריכות