דלג לתוכן הראשי

קרמשניט מנה אישית

את העונג הבא אני מכינה כשאין לי כוח או שיש יותר מידי בחושות בשבועות האחרונים והפעם יש קיצורי דרך ועם הכי פחות כלים ללכלך ואת זה אני ממש אוהבת!!!ראו סירטון!!

                           




מצרכים ל-30 יח'

חבילת בצק עלים בטעם חמאה/מרגרינה

למלית
אינסטנט פודינג וניל צרפתי/קרם פטיסייר (מוכן של מימונס)
1 כוס חלב
2 שמנת מתוקה 38%


למריחה
1 ביצה 

1/2 כוס סוכר
מעט אבקת סוכר


אופן ההכנה
מחממים תנור אפיה ל-200 מעלות.
מרדדים מעט את הבצק ,וחותכים לריבועים עפ"י רצונכם אני הכנתי בגודל 10*10,או קורצים עיגולים עם חותכן.
מניחים נייר אפיה בתבנית, ומחוררים עם מזלג את ריבועי הבצק.
מורחים ביצה ובוזקים סוכר מעל ,מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 15-20 דקות עד להזהבה ומצננים.


לקרם מס' 1
מקציפים 1 קרם פטיסייר 1 כוס חלב 1 שמנת מתוקה ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
פותחים בעדינות כל ריבוע/עיגול בסכין ומזלפים פנימה את הקרם.


לקרם מס' 2

מקציפים 1 אינסטנט 1 כוס חלב 1 שמנת מתוקה לקצף יציב ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.

בוזקים אבקת סוכר ומעבירים למקרר להתייצבות