דלג לתוכן הראשי

עוגת שוקולד עסיסית!!!

אם מוסיפים לעוגות שוקולד... שמנת,יוגורט,ריוויון, הן יוצאות רכות ועסיסיות,לפרווה מוסיפים קרם קוקוס.


מצרכים לתבנית מס' 24

3 ביצים

1/2 כוס שמן(חד פעמית)

1 שמנת חמוצה 9%

1-1/2 כוסות מים

100 גר' אבקת סוכר

3/4 כוס קקאו

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

לזילוף

50 גר' שוקולד חלב/מריר

1 כף שמן קנולה

אופן ההכנה

מחממים תנור אפיה ל-160 מעלות 
במיקסר מקציפים ביצים שלמות,שמן,שמנת חמוצה,מים, אבקת סוכר וקקאו במהירות נמוכה עד לאיחוד החומרים.

מוסיפים קמח מנופה ,אבקת אפייה ,ואבקת סודה לשתייה, מערבלים עוד דקה עד לתערובת אחידה.

מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות.

ממסים במיקרוגל שוקולד וכף שמן ומזלפים מעל לעוגה.