דלג לתוכן הראשי

ריבת תפוזונים סיניים

    קליפתו רכה ,ובשל המרירות שלו הוא משמש בעיקר להכנת ריבות,רטבים, וממתקים.



 מצרכים
 1 ק"ג תפוז סיני
  750 גר' סוכר
  2/3 כוס מים
  מיץ מחצי לימון
  1 מקל וניל
  אופן ההכנה
  שוטפים את התפוזים ומסננים מניחים בקערה
  מוסיפים מים רותחים ומשהים כ-10 דקות מסננים
  מכניסים לסיר את המים,סוכר,מיץ לימון,ומקל וניל מביאים לרתיחה מבשלים כ-5 דקות
  מוסיפים את התפוזים מבשלים עוד כ-5 דקות על להבה גבוהה מנמיכים ומבשלים כחצי שעה
  מסירים מהאש,התפוזים ממשיכים לספוג את הנוזלים מצננים היטב
  מעבירים את הריבה לצנצנת אטומה ושומרים במקפיא עד לשימוש




תגובות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody