דלג לתוכן הראשי

סיגרים במילוי אגוזים


עוגיות רכות במילוי אגוזים טבולות בסירופ סוכר ומגולגלות בקוקוס.

מצרכים ל-80 יחידות
חצי קילו קמח רגיל
1 אבקת אפייה
גרידת לימון
1/2 כוס אבקת סוכר
200 גר' חמאה/מחמאה רכה
1 ביצה בגודל L
חצי כוס שמן קנולה
רבע כוס מים חמימים

לסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1 כפית תמצית וניל

חצי לימון סחוט טרי

למלית:
1/2 כוס פיסטוק לא קלוי
1 כוס אגוזי מלך לא קלוי
1/2 כוס שקדים מולבנים
1 כף קינמון
2 כפות סוכר חום
3 כפות מים קרים

קוקוס לציפוי

אופן ההכנה

לחמם תנור אפיה ל-170 מעלות
להכנת הבצק:לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר עם וו גיטרה.
לערבל את החומרים עד שמתגבש בצק רך ונעים,במידה וחסרים נוזלים אפשר להוסיף עוד שתי כפות, לתת מנוחה רבע שעה.

להכנת המלית:לשים במעבד מזון פיסטוק,אגוזי מלך,שקדים מולבנים,סוכר,מים וקינמון,לערבל כ-3 דקות או עד שמתגבש.
להכנת הסירופ:לשים בסיר בינוני סוכר,תמצית וניל,מיץ לימון ומים לבשל כ-10 דקות. להנמיך להבה ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות עד לקבלת נוזל סמיך.
להכנת העוגיות:לחלק את הבצק לארבעה חלקים שווים,לקמח את משטח העבודה לרדד את הבצק דק ולקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס"מ.
ליצור נקניקים מהמלית,להניח בקצה הקרוב אלינו לגלגל לסיגר.
להניח את הסיגרים בתבנית התנור עם נייר אפיה עם הסגירה כלפי מטה.
לאפות בחום 170 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה קלה.
לטבול בסירופ ולגלגל בקוקוס.

בתיאבון :)
**עודכן ב-5/9/18

תגובות

  1. ניראה מעוה אני בטוחה גם טעים בלי נדר גם אכין 👍🌹🌹

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

המתכונים שהכי אהבתם

רוזלך - מאפה שמרים ממולא במבחר מליות של לנדוור

עוגת מספרים בצק שקדים פריך

שושנים ורדרדות עם פטנט

מגולגלות ב-3 מצרכים

מעמולים בריבוע