דלג לתוכן הראשי

ריבת תפוחים ושקדים מולבנים


המצרכים
1 ק"ג תפוחים(גרנד סמית) קלופים ומגוררים גס
1 ק"ג סוכר
1/2 לימון עם הקליפה
מיץ משני לימונים
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
50 גר' שקדים מולבנים פרוסים
אופן ההכנה
מניחים בסיר את התפוחים המגוררים עם הסוכר והלימון עם הקליפה ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות על להבה נמוכה עד בעבוע.
מסירים את הקצף שנוצר,מוסיפים מיץ לימון,מנמיכים להבה,מוסיפים את תוכן מקל וניל,ומקל 
קינמון.ממשיכים לבשל עד לקבלת צבע זהוב בהיר.

תגובות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody