סלמון בקראסט פיסטוק ופנקו




אצלנו באופן קבוע בשישי דג ברוטב חריף וירקות. לאחרונה עפ"י בקשת הילדים (כולם בדיאטה)הכנתי דגים בתנור (לברק,דניס,מושט)עם שום,לימון,שמן זית ותבלינים. אתמול ביקשו סלמון בקראסט 5 דקות 
עבודה ו-20 דקות בתנור יצא מעדן!!



מצרכים ל-4 פרוסות במשקל 150 גר'
1 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים)
1 כוס פיסטוק (לא קלוי ללא מלח)
3 שיני שום כתוש
2 כפות דבש
3 עלי טימין טרי
מלח
פלפל גרוס
שמן זית


אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את הפיסטוק,פנקו,שום,וטימין לטחינה גסה,מוסיפים מלח פלפל ומערבבים.
מחממים תנור ל-180 מעלות
מניחים את הסלמון בתבנית עם נייר אפייה עם העור למטה ומשמנים את נתחי הסלמון בשמן זית ודבש .
לוקחים חופן מתערובת הפיסטוק ומניחים מעל ומהדקים לדג.
אופים כ-15-20 דקות.


*ההשראה למתכון של השף צחי מויאל עם מעט שינויים

תגובות

פוסטים פופולריים