דלג לתוכן הראשי

עוגה תפוזית מאד!!!

עוגת תפוזים קלה בחושה בלי להפריד ביצים ובלי מיקסר



תבנית מס' 24
                                                                 
מצרכים
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
קליפת מגוררת מתפוז שלם
2.5 כוסות קמח תופח או קמח רגיל+אבקת אפיה
1/4 כפית תמצית תפוז(לא חובה)או תמצית וניל
לקישוט - אבקת סוכר
אופן ההכנה
בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר וקליפה מגוררת מתפוז עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה,מוסיפים בזרם דק שמן ומיץ תפוזים, מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה .
מנפים ומוסיפים את הקמח בהדרגה ומאחדים לעיסה אחידה לא יותר מידי (שלא תצא עוגת חנק).
מחממים תנור ל 170 מעלות ושופכים את העיסה התפוזית לתבנית משומנת.
אופים כ 50 דקות מחכים מעט שתצטנן הופכים על מגש יפה מניחים שבלונה  מפדרים מעט אבקת סוכר.
בתיאבון
  

תגובות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

המתכונים שהכי אהבתם

רוזלך - מאפה שמרים ממולא במבחר מליות של לנדוור

עוגת מספרים בצק שקדים פריך

שושנים ורדרדות עם פטנט

מעמולים בריבוע

מגולגלות ב-3 מצרכים