דלג לתוכן הראשי

כדורי שוקולד אגוזי לוז ומרציפן



מצרכים ל-30 יחידות
200 גר` אגוזי לוז קלויים וטחונים גס
200 גר` שקדים טחונים גס
150 גר` קוקוס
1 כפית תמצית שקדים
300 גר` מרציפן מוכן מגורר גס
3 ביצים גודל L
1/4 כוס מים
1/2 כוס קורנפלור
200 גר` שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה


אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים,מים,לערבב עד לאיחוד החומרים.
- בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות, להניח בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
- לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק` עד להזהבה.
- לא לייבש את העוגיות כי אז תאבד העסיסיות, לצנן היטב.
להמס במיקרוגל שוקולד ושמן ,לערבב היטב לטבול את העוגייה בשוקולד המומס(אפשר להיעזר במזלג) עד לכיסוי מלא.
כך את כל השאר בכל פעם עוגייה אחת.


תגובות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody