דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך מאי 20, 2015

מאפה בצק פילו תרד וגבינות

מצרכים:500 גר` חבילה עלי פילו              200 גר` עלי תרד1 בצל200 גר` גבינה בולגרית במליחות מעודנת200 גר` גבינה טוב טעם2 ביצה (1 למריחה)1/4 כוס קמח1 כפית מלח1 כפית פלפל שחור גרוס1/4 כוס שומשום1/4 כוס שמן קנולהאופן ההכנהמוציאים את עלי הפילו מהמקפיא לילה קודם,מפשירים במקרר.מניחים בסיר רחב מעט שמן ,ומטגנים בצל עד להזהבה.מוסיפים את עלי התרד מערבבים מעט, מצננים.מערבבים את הגבינות,ביצה,קמח,מלח ,פלפל ,והתרדמניחים את עלי הפילו על נייר פרגמנט ,ומורחים שמן היטב על כל הריבוע עד לכיסוי מלא.                מכווצים את עלי הפילו בשני צדדיו (נוצר פפיון כמו בתמונה).שמים באמצע כף מהמלית ומגלגלים בעדינות.מורחים שמן,ביצה, ושומשום מעל.מעבירים לאפיה ב-180 מעלות כ-30 דקות.
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody