דלג לתוכן הראשי

רשומות

מציג פוסטים מתאריך יולי 10, 2015

עוגיות חמאה במילוי ריבת תות

את עוגיות "טולטול"(הן קרואות כך ע"ש כלתי אביטל)אני מכינה פעם בשבועיים כאשר בני וכלתי מגיעים לביקור. כמו בכל פעם כלתי שולחת הודעה לוודא שלא שכחתי להכין לה עוגיות וזה בכלל לא משנה אם יש מבחר עוגיות אחר היא לא מוותרת!!
מצרכים
2 כוסות קמח רגיל(הכמויות בכוס חד פעמית שתייה חמה)
1 אבקת אפיה
3/4 כוס קורנפלור (כוס חד פעמית שתיה קרה)
1/2 כוס אבקת שקדים מולבנים(חד פעמית שתיה חמה)
כפית קליפת לימון מגוררת
כף תמצית וניל
3 כפות סוכר
3 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
120 גרם חמאה בטמפ' החדר
60 גרם מחמאה מומסת/נטורינה
ביצה+חלמון בגודל L
2 כפות שמנת מתוקה
למילוי
ריבת תות



אופן ההכנה
מנפים לקערה את כל המצרכים היבשים קמח,אבקת אפיה,קורנפלור,אינסטנט,סוכר,אבקת סוכר,אבקת שקדים כולל גרידת לימון.
מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות מערבבים בוו גיטרה עד לקבלת בצק פירורי.
מוסיפים מחמאה מומסת, תמצית וניל,ביצה וחלמון ביצה,שמנת מתוקה, לשים עד לקבלת כדור בצק.
מצננים במקרר כארבעים דקות.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים,מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ.
קורצים צורות על פי בחירה,רצוי שחלק אחד יהיה עם חור.
מכניס…
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody